Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΦΕΝΕΟ

Φυσιολατρική πεζοπορική ομάδα
Ε2 2ου Δ.Σ Πειραιά



                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά, τα δάση γέμισαν κυκλάμινα και τα δέντρα φόρεσαν την κίτρινη αρματωσιά τους ,για να αντιμετωπίσουν το χειμώνα που έρχεται. Η ομάδα μας ετοιμάζεται για κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά Φοράμε τα εκδρομικά μας και ξεκινάμε για το  ομορφότερο μέρος ίσως της Ελλάδας. Γνωριμία με το οροπέδιο του Φενεού το γνωστό στους φυσιολάτρες φράγμα της λίμνης Δόξας. Πρόκειται για περιβάλλον αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς,μνημείο της φύσης.
Εκεί κυριαρχεί το ονομαστό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου σκαρφαλωμένο στις ελατοσκέπαστες πλαγιές της Ζήριας και το εκκλησάκι του του Αγίου Φανουρίου στο κέντρο της λίμνης.
    Η δραστηριότητα θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο, στο παλαιομονάστηρο και πεζοπορία γύρω από τη λίμνη. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής να απολαύσουμε ντόπια μεζεδάκια και ντόπιο κρασάκι.

     Η πεζοπορική διαδρομή είναι παραλίμνια, ασφαλτοστρωμένη, κυκλική,με μηδενική υψομετρική διαφορά,κατάλληλη για όλους.
      Αναχώρηση με πούλμαν από το σχολείο στις 7:15 Π.Μ. με κόστος 13 ευρώ το άτομο.
      Κρατήσεις θέσεων μέχρι το Σάββατο 13-10-2018
       Δηλώσεις συμμετοχής στην πρόεδρο του Ε2 Γρανίτσα Αγγελική ή στον κ. Ανδρέα
      Απόσταση από Αθήνα 165 χμ μέσω της λίμνης Στυμφαλίας.
       Επιστροφή περίπου 7:30 Μ.Μ.
 


   Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες/εξορμήσεις,
δηλώνουν ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής τους:
  1. Συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και είναι σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.
  2. Γνωρίζουν ότι αυτής της φύσεως οι δραστηριότητες σε ορεινό περιβάλλον συνεπάγονται έκθεση σε κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ δυσπρόσιτη.
  3. Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη, του-της ανήλικου που συνοδεύουν.
  4. Εκχωρούν το δικαίωμα να δημοσιευτούν και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται και οι ίδιοι.
  5. Θα φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθώς και στην έναρξη της εκδήλωσης.
  6. Δεν θα φέρουν σκύλους για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
  7. Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μη λάβουν μέρος, αν κρίνει ότι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες δυνατότητες, για την ασφάλεια όλων.
  8. Τέλος δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των οργανωτών ή του αρχηγού, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα στη διάρκεια της εκδήλωσης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.